Previous Frame Next Frame
 • Voetbal Vrienden Stompwijk EK 2024

  Hij is er weer de EK 2024

  Het leukste spel voor de voetbalvrienden van
  Stompwijk tijdens de UEFA EURO 2024 CUP
  voetbalvriendenStompwijk.nl
 • Jij wil weer meedoen met je vrienden en vriendinnen

  Schrijf je in!

  Laten we er een mooi feest van maken
  belevenissen, gezelligheid, plezier

  wij doen mee !

Hoe ging het ook al weer?

De formule is weer dezelfde als de afgelopen jaren. Via het inschrijvingsformulier geeft u achtereenvolgens de 16 ploegen op die overgaan naar de tweede ronde, dit zijn de 2 best geplaatste ploegen van iedere poule en de 4 beste nummers 3 uit alle poules. Daarna voorspelt u de einduitslag van het kampioenschap (nr 1,2,3 en 4) en als laatste voorspelt u de rust- en eindstanden van de 36 wedstrijden uit de eerste ronde.
U kunt net als tijdens de laatste editie uw deelname formulier geheel automatisch laten voorspellen. De voorspellingen kunnen later door uzelf altijd weer worden gewijzigd, dus “geen tijd hebben” kan weer geen excuus zijn. Binnen 2 minuten kan het formulier volledig zijn aangeleverd en is uw deelname een feit. Deze optie gaat natuurlijk niet gebruikt worden door echter kenners, voor hen is het invullen van de voorspellingen juist een sport.
Wijzigingen in uw voorspellingen kunnen worden gedaan tot vlak voor aanvang van de eerste wedstrijd. Indien het inschrijfformulier is ingevuld, dient u het deelnamebedrag apart te overhandigen aan de wedstrijdorganisatie. U deelname is enkel geldig indien het inleggeld voor aanvang van het EK aan de wedstrijdleiding is overhandigd. Informatie over het online aanleveren, kunt u derhalve vinden op deze internet site.

Direct Invoeren formulier (EK 2024) Spelregels (EK 2024)