BESTE VOETBALVRIENDEN

BESTE VOETBALVRIENDEN.

 

Vaak horen we van verschillende deelnemers dat er tijdens de EK of WK nogal gesproken wordt over de gespeelde wedstrijden en tussenstand. Punten worden even snel met elkaar vergeleken en er heerst gezonde rivaliteit. Om dit verder te ondersteunen bestaat er sinds een aantal edities ook een Teamcompetitie.

 

Een deelnemer hoeft hier niet veel extra voor te doen, u heeft namelijk uw wedstrijdformulier al ingeleverd. Voorwaarde is wel dat uw wedstrijdformulier al in het systeem dient te zitten want onderdeel worden van een team kan enkel elektronisch geregeld worden via deze internet site onder kopje TEAMS.

 

Welke mogelijkheden zijn er:

 

·         U kunt zelf een team formuleren waarbij u dan zelf de captain van het team bent

·         U kunt zich aanmelden bij een bestaand team, waarbij de Captain formeel goedkeuring moet geven dat hij akkoord gaat

·         U wordt uitgenodigd door een teamcaptain waarbij u formeel goedkeuring moet geven

 

Er zijn een aantal kleine restricties:

 

·       Een captain is er verantwoordelijk voor dat het team minimaal uit 5 leden bestaat, het mag dus uit meer deelnemers bestaan. Zijn bij aanvang van de 1e wedstrijd er geen 5 deelnemers voor een team aangemeld, wordt het team uit de teamcompetitie gehaald. Uiteraard heeft dit geen invloed op de individuele deelnemers.

 

Het is een leuke aanvulling op onze competitie, als team kunt u denken aan families, jeugdhonken, sportteams, dorpbuurten, bedrijven, etc.

Er wordt een tussenstand bij gehouden tussen de verschillende teams, en u kunt ook direct naar de wedstrijden de stand zien binnen u eigen teams.

 

Dus teamcaptains, doe u best en maak ook hier een leuke competitie van.

 

Vragen :

Vragen over de teamcompetitie kunt u altijd stellen bij de organisatie:

 

- Adrie Kerkvliet

- Kevin van de Bosch

- Mark Disseldorp  info@voetbalvriendenstompwijk.nl

- Ank van de Bosch

- Ruud Disseldorp